Beschrijving: Beschrijving: kunstmarkt Bergen 5

 

kunstmarkten in Bergen tijdens
de Kunst10daagse
2019

hedendaagse kunst in een sfeervol dorp

 

Klik hier naar:

tijden en data

Contact

Links

Aanmelden voor deelname als kunstenaar

 

 

Beschrijving: Beschrijving: kunstmarkt Bergen 1

 

Beschrijving: Beschrijving: Pijl

 

Kwaliteit en sfeer sinds 1987

In de fraaie omgeving van het oude hart van het kunstenaarsdorp Bergen, strijken op de zondagen tijdens de Bergense Kunst10daagse rond de ru´nekerk zoĺn 30 kunstenaars neer. Het is weer tijd voor de befaamde Bergense kunstmarkten. De geschiedenis grijpt terug tot 1987.

 

De goed gevulde kramen bieden de bezoekers een ruime variatie in stijl en techniek. Schilders, tekenaars, grafici, sieradenmakers en keramisten; ze zijn allemaal te bewonderen in de schaduw van de oude toren. En er is eerlijke straatmuziek van hoog niveau.

 

Geen markt is volledig hetzelfde. Veel kunstenaars wisselen. Ieder jaar zijn er tientallen nieuwe gezichten. Hoe dan ook wordt het weer een kunstzinnig feestje daar in het dorp tussen polder en duinen.

Tijden en data

11 tot 17 uur (opbouw vanaf 09:30 uur)

 

Contact

(niet bellen, maar mailen, behalve voor noodgevallen op marktdagen)

Paul Marselje

Denys van Hullelaan 30, 2015 GNá Haarlem

06 ľ 10 66 73 84 (alleen tijdens marktdagen; verder alleen e-mail)

kunstmarktenspaarndam@gmail.com

Theo van Dijk
t.dijk87@upcmail.nl
06-229 11 258 (alleen tijdens marktdagen; verder alleen e-mail)

 

Beschrijving: Beschrijving: Pijl

Aanmelden voor deelname als kunstenaar aan onze markten

 

Er is erg veel belangstelling om op de Bergense kunstmarkten een kraam te krijgen. Daarom is er sprake van een selectie op basis van kwaliteit en passendheid. Voorwaarde voor deelname is in elk geval dat iemand zelf de kunstenaar is die de werken heeft gemaakt en niet deelneemt aan andere kunstmarkten in Bergen.

 

Iemand die op de markt wil staan moet ons informeren over wat men voor werk maakt, welk ervaring men heeft, waar het werk te zien is geweest, met afbeeldingen laten zien wat het werk inhoudt en eventueel (als men al op markten heeft gestaan) hoe de kraam er uitziet. Wij willen ook het adres van een eventuele website weten.

 

E-mail: kunstmarktenspaarndam@gmail.com

Bellen wordt niet op prijs gesteld.

 

De opbouw door kraamhouders is vanaf 9,30 uur. Kramen die om 11 uur nog niet bezet zijn worden aan anderen verstrekt zonder het recht van terugbetaling voor de aanvankelijke kraamhouder. Opruimen is pas toegestaan vanaf 17 uur. De marktleiding geeft daarbij eventueel bindende aanwijzingen wie zijn auto mag halen op welk moment.

 

Beschrijving: Beschrijving: Pijl

Links

Kunstmarkten Spaarndam

 

Paul Marselje

 

Beschrijving: Beschrijving: Pijl